Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Denzel Dumfries geeft fans van PSV groot gelijk met spreekkoren

Laatste update:

Denzel Dumfries was na afloop keihard over zichzelf en zijn ploeg na de uitschakeling. "Het is een repeterend verhaal. We beginnen slap en laten hen daardoor in de wedstrijd komen", vertelde de rechtsback in gesprek met FOX Sports. "Als ik het tegengif had, zou ik het gebruiken. We blijven wel vechten en moeten positief blijven, maar we moeten nu echt goed in de spiegel gaan kijken. Maar goed, dat heb ik ook al eerder gezegd."

"We falen weer als collectief. De fans roepen 'schaam je kapot' en ze hebben groot gelijk, dit is PSV-onwaardig." De vraag is nu waar PSV nog om gaat strijden. Ajax heeft liefst twaalf punten meer in de Eredivisie. "We moeten proberen zo hoog mogelijk te eindigen", antwoordde Dumfries. "We moeten gewoon door. We mogen nooit opgeven en moeten proberen alles eruit te halen en zo hoog mogelijk te eindigen."

In Breda maakten Othman Boussaid en Ivan Ilic na rust de treffers. Tussendoor werd Timo Baumgartl met rood van het veld gestuurd na een overtreding op de doorgebroken Boussaid. Het is het tweede seizoen op rij dat PSV geen enkele prijs pakt.

-

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties