Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Denzel Dumfries legt eindelijk keuze voor 'grote' Mino Raiola uit

Laatste update:

Na het ontslag van Van Bommel werd beweerd dat de oefenmeester en Raiola 'elkaar helpen en samen optrekken tegen PSV'. Van Bommel zou immers 'vol rancune' zitten, zo gaf Arno Vermeulen van de NOS recent te kennen. Dat zou ook de keuzes van Ihattaren en Dumfries voor Raiola verklaren. "Het staat helemaal los van wat er geschreven wordt", zegt Dumfries maandag echter in gesprek met De Telegraaf. "Het is een persoonlijke afweging. Volgens mij is Raiola een grote zaakwaarnemer, toch?"

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

"Ik denk niet dat er bij ons jongens zijn die mensen hiermee een hak willen zetten. Dit is voor eenieder een persoonlijke keuze en bij ons geen issue", benadrukte Dumfries. Raiola behartigt ook de belangen van Donyell Malen en Pablo Rosario en de door PSV aan Anderlecht verhuurde Derrick Luckassen behoort ook tot zijn 'stal'. Hij zou zich ook recent hebben gemengd in 'het spel over de toekomst van Steven Bergwijn', zo schreef het Algemeen Dagblad recent. Fulco van Kooperen begeleidde afgelopen maand uiteindelijk gewoon de transactie van de aanvaller naar Tottenham Hotspur.

De suggestie dat een overstap naar Raiola kwaad bloed zou zetten bij PSV, wordt door De Telegraaf 'op voorhand merkwaardig' genoemd. De Eindhovenaren onderhouden immers al jaren een goede band met Raiola. De zaakwaarnemer heeft in het verleden tal van deals gesloten met PSV. Een half jaar geleden sloot hij een uitstekende deal met Napoli inzake Hirving Lozano en eerder begeleidde hij onder meer de verkopen van Luciano Narsingh, Stanislav Manolev, Héctor Moreno en Ola Toivonen.

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties