Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay als lichtend voorbeeld: 'Zonde, deze jongens spelen niet of nauwelijks'

Laatste update:

"Kijk naar jongens als Matthijs de Ligt, Steven Bergwijn, Guus Til, Justin Kluivert, Rick van Drongelen. Er komt echt wel wat aan" vervolgt Langeler in gesprek met De Stentor. De trainer constateert dat de stroom talenten vandaag de dag niet heel anders is dan de afgelopen jaren. Volgens Langeler is het grote verschil vooral dat talenten al vroeg worden weggeplukt uit Nederland.

Langeler probeert de jonge spelers vaak te overtuigen het sportieve belang in hun carrière voorop te zetten: "Let wel. Ik gun iedereen zijn transfer. En ik snap ook wel dat je gaat als je in één klap financieel onafhankelijk kunt worden. En natuurlijk is het ook mogelijk dat je als je wel blijft en geblesseerd raakt je jouw transfer van je leven mis kan lopen."

De coach ziet in Van Drongelen een goed voorbeeld, maar wijst ook naar Riechedly Bazoer, Jaïro Riedewald en Gervane Kastaneer. "Deze jongens spelen niet of nauwelijks en hadden in de Eredivisie nog veel kunnen leren. Zonde. Eigenlijk zouden spelers tot hun 21ste of 22ste in Nederland moeten blijven. Kampioen worden met je club, belangrijk zijn. Zoals Memphis Depay deed, en hopelijk Matthijs de Ligt ook."

Ben jij het eens met Art Langeler?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties