Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay baalt ondanks treffer in spektakelstuk; Man City gaat aan kop

Laatste update:

Shakhtar Donetsk - Manchester City 0-3
Manchester City domineerde in de eerste helft in Kharkiv en greep na een halfuur de leiding. Ondanks een overtal aan roodhemden in en rond het strafschopgebied kreeg Shakhtar de bal niet voldoende weg. Het duurde even voordat Manchester City een weg door de achterhoede vond, maar na een gekraakt schot van Gabriel Jesus kon David Silva de afvallende bal op de slof nemen: 0-1. De ban was gebroken en de 0-2 volgde al gauw. Aymeric Laporte stond na een indraaiende corner van Kevin De Bruyne volledig vrij en kon vanaf zes meter binnenkoppen.

In de tweede helft bleef Manchester City de bovenliggende partij. Het overwicht resulteerde twintig minuten voor tijd in de 0-3 en daarmee de definitieve beslissing van de wedstrijd. Bernardo Silva stoomde op, passeerde enkele verdedigers en schoot vanaf de rand van het strafschopgebied hard raak via de binnenkant van de linkerpaal. In de daaropvolgende fase kwam Shakhtar beter voor de dag, maar de Oekraïners creëerden amper mogelijkheden. De voorsprong van Manchester City kwam zodoende nooit in gevaar.

TSG Hoffenheim - Olympique Lyon 3-3
De eerste helft in de Wirsol Rhein-Neckar-Arena mocht er absoluut zijn. De bezoekers, met Kenny Tete en Depay in de basis, begonnen ijzersterk aan de wedstrijd en de voorsprong na 27 minuten was dan ook verdiend, al was Hoffenheim daar debet aan. Kevin Vogt liet zich in zijn eigen strafschopgebied aftroeven door Bertrand Traoré, die dankbaar profiteerde: 0-1. De Franse vreugde was van korte duur. Andrej Kramaric rondde vijf minuten later een goede aanval met een schot in de korte hoek af. Na de gelijkmaker domineerde het team van Julian Nagelsmann en had men zeer zeker uitzicht op een tweede treffer, maar het scorebord kwam voor rust niet nog een keer in beweging.

Kramaric sloeg vlak na rust opnieuw toe: na een voorzet van Kerem Demirbay verkeek Traoré zich, waarna de Kroaat de bal met de borst aannam en het leer met rechts tegen de touwen joeg. Lyon was niet onder de indruk en zorgde voor de ommekeer. In de 59e minuut ontving Tanguy Ndombelé een heerlijke steekpass van Traoré en schoot hij in de korte hoek raak, al had Oliver Baumann meer kunnen doen. Zeven minuten later was Depay aan de beurt. Kevin Okpaguma verkeek zich op een lange bal van Housem Aouar, waarna de Nederlander door mocht gaan en Baumann diagonaal verschalkte. Hoffenheim, dat zonder Justin Hoogma en Joshua Brenet aantrad, voorkwam in de 91e minuut een nederlaag: Joelinton rondde voorbereidend werk van Nico Schulz af.

-
Wie eindigt hoger in de groep?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
1
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
22
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
32
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties