Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay: 'Ben je analist of journalist? Het heeft er niets mee te maken'

Laatste update:

"We winnen, dat is het belangrijkste vandaag", zei hij voor de camera van FOX Sports. "Ik denk dat we over het algemeen in fases goed speelden, maar we waren in fases ook slordig. Dat moeten we verbeteren. Het ligt soms aan concentratie, maar ik moet zeggen dat het ook een beetje aan het veld lag. Het was heel erg kleierig."

Meer: Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje | Koeman laat smaakmaker thuis: ‘Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien’

Verslaggever Pascal Kamperman suggereerde dat de wil ontbrak bij Oranje. "Ben je een analist of een journalist?", counterde Depay. "Je mag je mening geven, maar het heeft niets met onze wil te maken. Mensen denken dat we even met 3-0, 4-0 of 5-0 van Schotland winnen, maar dat is niet zo", aldus de linksbuiten, die in zijn laatste vijf wedstrijden voor club en land goed was voor zes goals. "Met mij gaat het beter. Ik probeer zo door te gaan."

Denk jij dat de wil ontbrak bij Oranje?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties