Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay blaakt van zelfvertrouwen: 'Ik ben mezelf aan het ontwikkelen'

Laatste update:

"Ik zag de keeper naar de hoek gaan en ik dacht: ik stift de bal door het midden", aldus Depay, die dit kalenderjaar nu bij 41 doelpunten in 52 wedstrijden voor club en land betrokken is geweest. Dat hij het aandurfde om te stiften, dat zegt iets over hoe hij in 'zijn vel' zit, aldus Depay.

"Het zegt iets over hoe ik mij voel en daar ben ik dankbaar voor. Ik ben mezelf aan het ontwikkelen, ook buiten het veld. Hetzelfde zie je bij jongens al Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong)." De zege op Frankrijk was bovenal een 'geweldige teamprestatie', aldus de smaakmaker van Olympique Lyon.

"Een geweldige avond. Ik geniet hoe we als team ontwikkelen. Als we in zulke wedstrijden ook resultaat halen, dan zijn we op de goede weg. Ik denk nog steeds dat we dingen beter kunnen doen en kunnen groeien. Zowel aanvallend als verdedigend. We hebben volwassen gespeeld met veel jonge jongens in het team. Dan zie je wat we kunnen doen tegen de wereldkampioen. Hier nog even van genieten, maar we moeten nu weer door. Als we zo doorgaan kunnen we heel ver komen."

-
Was Memphis Depay voor jou de beste speler aan Oranje-kant vanavond?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
73
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties