Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Man United schrikt van torenhoge vraagprijs voor voormalig PSV'er Branthwaite

Laatste update:

Plettenberg bevestigt het nieuws dat de Engelse mandekker op het lijstje staat bij Manchester United. De club heeft echter meerdere kandidaten voor de vacature van verdediger op het oog.

Meer: Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez

Raphaël Varane is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden bij Manchester United. De Franse verdediger heeft een contract tot deze zomer en zal waarschijnlijk vertrekken.

Manchester United zoekt naar een vervanger. Manager Erik ten Hag speelde vanwege veelvuldig blessureleed dit seizoen al met héél veel verschillende verdedigers. Zo kwamen Harry Maguire, Luke Shaw, Victor Lindelöf, Lisandro Martínez, Varane, Jonny Evans en Willy Kambwala dit seizoen in actie.

De club is op zoek naar nieuw elan. Naast Varane gaan er meer spelers vertrekken. Zo wordt het contract van Evans niet verlengd en blijft het de vraag of Maguire nog een toekomst heeft bij de club.

Manchester United heeft naast de 21-jarige Branthwaite meerdere spelers geïdentificeerd om de verdediging te versterken. De club werd in de voorbijgaande maanden in verband gebracht met onder meer Max Kilman (Wolverhampton Wanderers), Jean-Clair Todibo (OGC Nice), Tosin Adarabioyo (Fulham) en António Silva (Benfica).

Vooralsnog houdt Manchester United de situatie van Branthwaite in de gaten. Everton verlangt een torenhoog bedrag van 93 miljoen euro. Daar wil Manchester United niet aan voldoen. Mocht Everton degraderen, kan de situatie volledig veranderen. Everton staat momenteel twee punten boven de degradatiestreep.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
93
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties