Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ komt met geruststellende update na zorgelijke botsing Femke Liefting

Laatste update:

De wedstrijd tussen AZ Vrouwen en Ajax Vrouwen kreeg zaterdag een verschrikkelijke wending, toen na acht minuten spelen een harde botsing plaatsvond tussen AZ-keepster Liefting en Ajax-speelster Chasity Grant. Liefting raakte daarbij buiten bewustzijn.

In de wedstrijd in de Azerion Vrouwen Eredivisie tussen AZ en Ajax kwam Liefting bij een 0-0 stand ver haar doel uit om een bal te onderscheppen, waarna een harde botsing plaatsvond en de 19-jarige keepster stil bleef liggen op het veld.

Meteen werd duidelijk dat het helemaal mis was. Hulpverleners kwamen razendsnel het veld op en de speelsters vormden een kring om de plaats van het ongeval. Liefting werd afgeschermd met doeken.

Ook kwam er een een ambulance het veld op en werd een traumahelikopter ingeschakeld. AZ maakt om 17:30 uur bekend dat uit onderzoek is gebleken dat Liefting een hersenschudding heeft opgelopen. Ze is inmiddels weer thuis.

AZ wenst haar speelster alle voorspoed toe bij haar herstel. Het duel tussen Ajax en AZ werd in eerste instantie tijdelijk gestaakt, maar al snel bleek dat de speelsters niet in staat waren om de wedstrijd te hervatten.

Correctie: In een eerdere versie van dit artikel stond dat Liefting op het veld is gereanimeerd. Dat bleek niet te kloppen. De tekst is daarom aangepast.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties