Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay en Tete op de vlucht: 'Ze kwamen heel agressief op ons af'

Laatste update:

Tijdens de wedstrijd hing er al een grimmige sfeer. Nadat Nabil Fekir zijn doelpunt namens Lyon vierde door zijn shirt te tonen aan de fans van Saint-Étienne, ging het mis. "Het ging allemaal heel snel en de fans kwamen heel agressief op ons af", zei Tete maandagavond bij aankomst bij het Nederlands elftal tegenover De Telegraaf. "We werden goed begeleid door de security, maar ik dacht wel: gebeurt dit nu echt? Laat ik maar zeggen dat ik weer een ervaring rijker ben."

Depay had al eerder een dergelijke situatie meegemaakt, maar toch zat ook bij hem de schrik er goed in. "Als er zo veel fans van de tegenpartij op je af komen, dan geeft dat een apart gevoel. Maar ik begin eraan te wennen", zegt de aanvaller met een lach. "Rennen naar de kleedkamer, dat hebben we tegen Bastia al eerder gedaan. Het was nu een verhitte wedstrijd, want nooit eerder hadden ze daar met 5-0 verloren van hun rivaal. De spanning nam daardoor toe, de fans waren het zat."

Tete voelde zich niet onveilig en zocht lachend de kleedkamer op. "Ik liep naast Ferland Mendy, de grootste en sterkste speler die ik ken", aldus de ex-Ajacied. Ook Depay deelt die mening. "Zij stonden voor me klaar", besluit de Oranje-international, die vijf keer scoorde in zijn laatste vier wedstrijden. "Ik zit lekker in mijn vel, al een tijdje. Ik heb meer rendement en speel lekker."

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties