Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay gewaarschuwd: 'Je krijgt twee of drie kansen, als je dan niet toehapt...'

Laatste update:

"Anthony voelde zich waarschijnlijk meer op zijn gemak bij een speelstijl met een andere intensiteit, dus hij heeft misschien wat meer tijd nodig. In onze selectie is er veel concurrentie, zeker op die posities. We hebben Mkhitaryan, Lingard, Depay, Mata, Rashford en Martial. Ik heb daar simpelweg meer opties. Je krijgt een, twee of drie kansen. En als je niet toehapt, gaat er iemand anders met het vlees vandoor."

Manchester United is terug te vinden op de zesde plaats op de ranglijst. Zondag moet er gewonnen worden van West Ham United om niet verder achterop te raken. "Toen ik achttien jaar geleden kampioen werd, sorry, achttien maanden geleden, hadden we een voorsprong van tien punten. In een maand tijd hadden we evenveel punten als Manchester City. We verloren eind december en begin januari tien punten. En nog wonnen we de landstitel", houdt Mourinho de hoop erin.

-
Wordt Manchester United dit seizoen kampioen van de Premier League?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties