Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay: 'Ik begrijp alles en kan goed praten, maar ga nog een cursus doen'

Laatste update:

Depay moet straks gaan fonkelen in de Premier League. Belangrijk daarbij is dat hij zich snel weet aan te passen aan het andere land waar hij woont, de mensen met wie hij optrekt en natuurlijk de communicatie binnen de selectie en in het veld. Wat dat laatste aangaat, verwacht de flankaanvaller niet al te veel problemen. "Ik wil mijn Engels nog verder verbeteren. Ik begrijp alles, ik kan goed praten, maar ik ga nog een cursus doen", legt hij uit in De Telegraaf.

"Dat ik het nu spreek, heb ik te danken aan het feit dat ik bij PSV met veel buitenlanders speel. Met al die jongens is Engels de voertaal", geeft Depay aan. Dit seizoen bestond de selectie van Phillip Cocu in Eindhoven uit negentien Nederlanders, twee Belgen en daarnaast een Oostenrijker, Montenegrijn, Serviër, Zweed, Mexicaan, Fransman, IJslander en Colombiaan. Bij zijn nieuwe club is de samenstelling ook gemixt.

Het gros van de selectie van Louis van Gaal bestaat uit Engelsman: 21 heeft hij er tot zijn beschikking. Daarnaast voetballen er vier Spanjaarden, drie Belgen, drie Noord-Ieren, twee Argentijnen, twee Nederlanders en daarnaast nog jongens uit Denemarken, Colombia, Portugal, Zwitserland, Brazilië, Schotland, Ecuador en Colombia. Van Gaal wil altijd dat zijn spelers de taal spreken die heersend is in het land zelf: zelf paste hij zich daar ook naar aan in zijn tijd bij Barcelona en Bayern München.

Zal Memphis Depay zich makkelijk aanpassen bij United, denk je?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties