Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Depay is niet als Giggs was, maar hij gaat wel meer goals maken'

Laatste update:

"Hij is niet als Ryan Giggs was", laat de oud-Feyenoorder weten aan ESPN. "Hij is rechtsbenig en hij komt graag binnendoor. Verder zal hij niet zo veel doelpunten creëren als Giggs deed, maar hij gaat er wel meer maken. Fysiek en mentaal is hij erg sterk. Depay is nu al goed en hij kan alleen maar beter worden. Hij gaat het goed doen in Engeland, maar net als veel andere jonge spelers zal hij tijd nodig hebben."

"Hij is iemand die in staat is om iets te laten gebeuren. Hij maakt veel doelpunten, dat kan hij van dichtbij en van veraf. Van wat ik vorig seizoen gezien heb van Manchester United, is hij nu al goed genoeg om voor de club te spelen." Van Hooijdonk denkt dat Van Gaal het beste uit Depay gaat halen. "Kijk naar Radamel Falcao. Ik denk niet dat Van Gaal een fan van hem was en je ziet wat er is gebeurd. Ik denk dat Van Gaal wel een fan is van Depay."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties