Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay krijgt flinke veeg uit de pan: 'Sterker op Instagram dan op het veld'

Laatste update:

In de Spaanse media bleef de schade beperkt voor Depay. Waar ploeggenoten Frenkie de Jong en Marc-André ter Stegen flink door het slijk werden gehaald, toonde Marca wel zijn medeleven met de aanvaller. "Hij kreeg amper ballen. Hij was eenzaam opgesloten. Machteloos. Wanhopig." Depay speelde de volledige wedstrijd, maar wist daarin niet te overtuigen. Barcelona trad aan in een 4-3-3-formatie, met Sergiño Dest, Depay en Ousmane Dembélé als aanvallers. Depay greep in de blessuretijd naar zijn hamstring, maar kon het duel uiteindelijk wel voortzetten.

Depay verstuurde tegen Bayern 44 passes en wist slechts 27 procent van zijn duels te winnen tegen de Duitse recordkampioen. "Dat is veel te weinig als je spits nummer één wilt zijn bij Barca", oordeelt Wagner kritisch bij DAZN. "Een duelpercentage van 27 procent is een wangedrocht. Depay is momenteel sterker op Instagram dan op het veld." Ook de lichaamstaal van de 27-jarige Nederlander kan Wagner niet bekoren. "Je kunt iets doen aan die houding, dat negatieve, dat zwaaien en doen alsof je heel erg cool bent. Dat vind ik niet leuk aan hem."

Spaanse media vernietigend over Frenkie de Jong: 'Een mislukking'

Frenkie de Jong moest het ontgelden in de Spaanse media, daags na de afgang tegen Bayern München.Lees artikel

De teller van Depay staat momenteel op 8 goals en twee assists in 21 competitieve wedstrijden in het shirt van Barça. In geen van de zes Champions League-wedstrijden wist hij het net te vinden. Maandag 13 december krijgt Barcelona te horen wie het treft in de knock-outfase van de Europa League, als de loting wordt verricht. "We willen weer een sterk team gaan opbouwen en spelen op een niveau waar we thuis horen en dat is niet de Europa League, waar we nu in moeten spelen. We willen meer. Het winnen van de Europa League is nu het doel", liet Xavi weten na de afgang tegen Bayern.

-

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties