Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay looft collega-international: 'Die klik was er al, het is een goeie jongen'

Laatste update:

"De klik is er omdat ik al met hem sprak buiten het voetbal om", legt Depay op de persbijeenkomst van donderdag zijn band met Weghorst uit. "Het is een goeie jongen en we maken grapjes met elkaar. Dus die klik was er persoonlijk al en in het veld zag je in de tweede wedstrijd (tegen Georgië, red.) dat we elkaar probeerden te vinden met steekballetjes en kaatsen dat ik eronder kom. En op de trainingen proberen we dat ook. Het is uiteindelijk wel gelukt, die wedstrijd, en dan is het gelijk raak", verwijst Depay naar de treffer van Weghorst in de 55ste minuut.

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

ESPN-verslaggever Pascal Kamperman vraagt vervolgens of er veel verschil is tussen de manier van samenwerken tussen Weghorst en Luuk de Jong. "Nee. Ik ken Luuk ook al heel lang. We hebben bij PSV samengespeeld. Dat is ook een balvaste spits die je kan inspelen en waar je onder kan komen. Ik kan met beiden goed overweg, laat ik dat vooropstellen. Ik denk dat ze allebei wat andere kwaliteiten hebben, maar met allebei kan ik goed overweg." De hevig aan Barcelona gelinkte Depay krijgt vervolgens de vraag voorgelegd of hij tijdens het EK bezig is met transferzaken.

"Ik praat daar liever niet over", is de aanvaller van Lyon duidelijk. "Maar dat is persoonlijk. Voor elke speler is dat weer anders. Ik snap de bondscoach wel als hij dat een beetje naar de zijkant wil duwen." Een Spaanse journalist rakelt daarna de link met Barcelona weer op. "Heb je al een keuze gemaakt over je volgende club? Hier in Spanje gaan we ervan uit dat je volgend seizoen onder Ronald Koeman speelt", zo luidt de stelling. "Ik ben nu alleen maar gefocust op het duel met Oekraïne", benadrukt Depay. "Ik wil er verder niet over praten. Ik wil nu alleen maar een goed EK spelen."

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties