Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay: 'Met een jongen als Frenkie de Jong in de ploeg is dat makkelijker'

Laatste update:

Depay legt uit dat hij zich geen echte spits voelt, ondanks dat hij zich prettig voelt op die positie. De ex-speler van Manchester United benadrukt dat hij zijn rol op geheel eigen wijze invult. "Ik wil niet alleen maar in de punt blijven. Ik voel me het prettigst als ik wat ruimte en vrijheid heb, om de hoeken in te duiken, of om me wat meer uit te laten zakken naar het middenveld. Ik heb de meeste key passes, dat zegt ook wel iets over hoe ik speel. Ik zet ook mensen graag voor de goal. Ik zit er een beetje tussenin, denk ik. Tussen een spits, een buitenspeler en een aanvallende middenvelder in", aldus de multifunctionele aanvaller.

Meer: Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld

Het Nederlands elftal speelde in het verleden met spelers als Marco van Basten, Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooij en Robin van Persie met grote namen in de punt van de aanval. Depay wil zichzelf niet in hetzelfde rijtje als die spitsen scharen. "Dat waren of zijn wel échte spitsen", aldus Depay. "Zij zijn ook wat langer, ik ben 1,77 meter, zij speelden wat meer als echte aanspeelpunten. Maar los daarvan: ik wil mezelf niet met dat soort grote ¬namen vergelijken. Dat zijn legendes van Oranje, internationale topspelers. Ik probeer op mijn eigen manier belangrijk te zijn voor het Nederlands elftal."

Depay merkt als spits dat hij in sommige wedstrijden minder betrokken wordt. "Ik ben een speler die graag veel aan de bal komt. In sommige wedstrijden kan dat niet, maar als dat dan niet lukt, is dat frustrerend. Dan voel je je een beetje alleen op een eiland", klinkt het. "Zeker tegen grote landen moeten we daar als team nog in groeien. Maar met een jongen als Frenkie de Jong in de ploeg is dat wel makkelijker."

Meer nieuws

Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
3
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
2
Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
2
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Liverpool
32
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Real Sociedad
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties