Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Depay moet werken aan zijn mentaliteit, maar dat geldt voor zoveel spelers'

Laatste update:

De trainer erkent vrijdag op de wekelijkse persconferentie dat hij 'een beetje verrast' was door de uitspraken van Depay. "Maar ik probeer mezelf altijd te verplaatsen in een ander", citeert RMC Sport. "Het heeft me niet zoveel gedaan. Het zijn dingen die gebeuren in een seizoen; het jaar verloopt nooit helemaal geruisloos en gestroomlijnd. Ik heb gedaan wat ik moest doen. Het is voor mij afgesloten", maakt hij duidelijk.

Volgens Génésio was het voor iedereen bij de club al gauw een gesloten boek. "We zullen geen sportieve sanctie opleggen. Ik heb een goede relatie met hem en we zijn altijd open en eerlijk tegenover elkaar geweest. We gaan hier geen groot thema van maken", aldus de oefenmeester, die evenwel lovend is over het spel van Depay tegen Angers. "Hij is vaak beslissend als invaller, maar ook als basisspeler. We zien hem niet als supersub, want hij is een van onze beste spelers. Hij moet alleen constanter worden en dat weet hij zelf ook."

Verdediger Rafael was ook bij de persconferentie aanwezig en beaamt de woorden van zijn trainer. Hij stelt dat de uitspraken van de Nederlander zijn uitvergroot en dat de hele affaire onjuist is belicht in de media. "Het lijkt me normaal dat de trainer met de speler gaat praten als het niet goed gaat. De media zijn er zonder respect mee omgegaan. Memphis is een zeer professionele speler. Hij moet werken aan sommige dingen, zoals zijn mentaliteit, maar dat geldt voor zoveel spelers. Maar hij wil het team altijd helpen."

-
Het is goed dat Olympique Lyon Memphis Depay geen sanctie oplegt

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties