Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brands bevestigt belangstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'

Laatste update:

"We hebben in de winter al gekeken naar een rechtercentrale verdediger, dus dat is ook een van de prioriteiten voor deze zomer", bevestigt Brands. "Dan gaan we kijken welke kandidaat daar het meest geschikt voor is."

Brands is officieel niet verantwoordelijk voor het aankoopbeleid. "Earnest Stewart maakt de lijstjes, daar ben ik niet zo mee bezig." Toch heeft ook Brands een stevige vinger in de pap.

Sandler is bezig aan zijn tweede seizoen bij NEC, waarmee hij de bekerfinale haalde. "Het is een goede speler. Ik weet niet of hij het niveau bij ons aan zou kunnen, daarvoor zou hij eerst bij ons moeten spelen. Maar het is een interessante speler, dat is duidelijk."

Bij PSV is André Ramalho op dit moment de eerste optie als rechtercentrale verdediger. Er klinkt regelmatig kritiek op de Braziliaan, maar de Eindhovenaren willen verder met hem. Ramalho kan zijn aflopende contract in het Philips Stadion verlengen. "Earnest is daarover het hem en zijn zaakwaarnemer in gesprek."

Mario Been begrijpt dat wel, zo laat de coach in ruste weten in het praatprogramma op ESPN. "Over Ramalho wordt vaak gedaan alsof hij helemaal niks kan, maar dat is niet helemaal zo", zegt Been. "Het is een echte verdediger, maar hij heeft ook spelers als Olivier Boscagli, Joey Veerman en Jerdy Schouten om zich heen waar hij heel makkelijk de bal aan kwijt kan." In die omgeving kan Ramalho volgens Been nuttig zijn.

PSV hoopt dat Ramalho zijn verblijf in Eindhoven gaat verlengen. "In tegenstelling tot wat in de media vaak wordt aangegeven is hij echt een voorbeeld voor de spelersgroep", aldus Brands. "Het is echt een leiderstype, een topprof."

Brands kan zich vinden in de woorden van Been. "Je ziet wat je wil zien. Natuurlijk is Boscagli opbouwend bijzonderder, dat is duidelijk, maar Ramalho is echt een goede verdediger."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
0
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
7
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto's
0
'Voormalig Feyenoorder stuurt tweelingbroer om te spelen bij Dinamo Bucharest'
10
'Ajax komt er niet uit met Chivu, maar komt dichter bij akkoord met Farioli'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties