Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay raakte gefrustreerd door 'shit': 'Ik was daar wel mee bezig'

Laatste update:

"Ik hoop dat nieuwe jongens hun ogen open houden en daarvan iets opsteken. Ik merk dat de sfeer in de selectie positief is. Misschien ook doordat we nu in Zeist zijn. In Huis ter Duin in Noordwijk ging iedereen zijn eigen gang. Nu komen jongens meer van hun kamer", aldus de aanvaller van Olympique Lyon, die aangeeft dat er veel spelletjes gespeeld worden bij Oranje.

Depay voelt zich momenteel goed en geniet veel vertrouwen van bondscoach Ronald Koeman. De aanvaller verzekert echter dat hij niet 'extra veel' praat met de trainer. De waardering buiten Oranje vindt Depay niet meer belangrijk. De voormalig PSV'er zegt bijna niets meer te lezen in de media; hij laat zowel positieve als negatieve verhalen bewust links liggen.

"Tijdens het WK in Brazilië werd ik de hemel in geprezen en tijdens de kwalificatiereeksen voor 2016 en 2018 kreeg ik allerlei shit over mij heen. Het ging over mijn hoed, Rolls-Royce en foto's op social media. Ik riep blijkbaar veel irritatie op. Ik was daar eerder wel mee bezig, nu niet meer. Dankzij God. Ik kan mijn frustraties bij hem neerleggen als het moet", aldus Depay, die concludeert dat hij nu rustiger in zijn hoofd is.

Wat verwacht jij van Nederland-Frankrijk?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
1
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
20
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties