Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay scheldt erop los in catacomben: 'Hoerenzoon, puta madre'

Laatste update:

Na het rustsignaal discussieerden de spelers van beide elftallen verder in de catacomben, vermoedelijk over de tweede gele kaart die Baldé ontving. Ook onder anderen Andrea Raggi en Memphis Depay mengden zich in de discussie en er vielen enkele scheldwoorden te horen, zo is te zien en te horen op een fragment dat naar buiten is gebracht door Canal+.

De scheldwoorden vliegen in het rond na afloop van AS MONACO - Olympique Lyonnais - OL, met een hoofdrol voor een Italiaans én Spaans sprekende Memphis Depay...

Geplaatst door voetbalzone op maandag 5 februari 2018

"Ik heb respect voor mezelf, ik heb respect voor mezelf", roept voormalig PSV'er en Lyon-verdediger Marcelo naar Raggi. Die repliceert: "Flikker op, flikker op vuilak." Depay neemt het vervolgens voor Marcelo op: "Go fuck yourself. Hoerenzoon, puta madre." Het is onduidelijk of de tuchtcommissie van plan is een onderzoek in te stellen.

De 23-jarige Depay deed negentig minuten mee in het Stade Louis II en hoewel hij de assist verzorgde op de openingstreffer van Mariano Díaz, kon de international van het Nederlands elftal niet echt zijn stempel drukken. Ook Kenny Tete maakte de negentig minuten vol, maar voormalig Ajacied Bertrand Traoré werd na 75 minuten naar de kant gehaald. Het winnende doelpunt werd gemaakt door Rony Lopes, na 88 minuten voetballen.

-
Moet de tuchtcommissie ingrijpen?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
3
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties