Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay schiet Lyon naar zege op PSG; vrees voor Mbappé

Laatste update:

Mbappé werd na een half uur spelen gelanceerd door Marco Verratti en in een uiterste poging om bij de bal te geraken, kwam het talent hard in botsing met de uitkomende Anthony Lopes. Mbappé bleef groggy op het veld liggen en werd vervangen door Julian Draxler. Het is onduidelijk hoe zijn situatie op dit moment is. Mbappé had eerder al een hoofdwond opgelopen bij een kopduel met Houssem Aouar. PSG wist zich na het uitvallen van Mbappé naast Lyon te scharen, want in de blessuretijd volleerde Layvin Kurzawa op spectaculaire wijze raak na een voorzet van Dani Alves: 1-1.


De score was geopend door Nabil Fekir, die Alphonse Aréola volledig verraste met een vrije trap in de korte hoek: 1-0. PSG domineerde hierna wel het balbezit, maar kwam niet tot veel uitgespeelde kansen. Zo kreeg Edinson Cavani na acht minuten een mogelijkheid, maar hij mikte van afstand naast. In de tweede helft kwam het eerste gevaar van PSG: Marco Verratti krulde naast en een voorzet van Ángel Di María kwam niet tot bij Draxler. Na een klein uur spelen, met 57 minuten op de klok, moest PSG verder met tien man.

De Braziliaan zette van achteren de tackle in op Tanguy Ndombele en mocht zich direct gaan douchen. Unai Emery greep in en haalde Di María naar de kant ten faveure van Thomas Meunier. In het laatste kwart werd er lange tijd niet veel meer gecreëerd: Mariano Díaz dwong Aréola tot een redding en twee voorzetten die door PSG niet goed werden verwerkt, leverden Olympique Lyon niets op. Memphis Depay viel 21 minuten voor tijd in bij les Gones en speelde zwak, maar in de 94e minuut knalde hij schitterend raak en bezorgde hij Lyon de overwinning.

-
Een terechte zege voor Olympique Lyon?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties