Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay stelt als voice-over enkele indringende vragen op Instagram: 'Wat als?'

Laatste update:

"Stel je voor dat je keihard naar een doel toewerkt en het wordt vervolgens geschrapt", zo lijkt Depay te verwijzen naar het EK, dat vanwege de coronacrisis is verplaatst naar de zomer van 2021. "Moet je je dat eens voorstellen. Dan word je iedere dag met gemengde gevoelens wakker. Stel je dat eens goed voor...Vandaag is het precies 149 dagen na mijn operatie. En ik voel mij behoorlijk sterk. Ik voel mij héél erg sterk. En ik voel mij in balans. Niet alleen op fysiek vlak, maar ook mentaal en geestelijk."

Dit bericht bekijken op Instagram

#WalkInFaithNotBySight ????????????

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay) op

Depay, die zich in het filmpje behoorlijk in het zweet werkt, kijkt vervolgens terug op de afgelopen maanden en stelt in dat kader een belangrijke vraag: 'Wat als? Wat als ik niet in mijzelf had geloofd? Wat was er gebeurd als ik op mentaal gebied niet sterk was geweest? En de mensen die steeds zeiden: 'Hij overhaast de dingen'. Alle reacties die ik kreeg, de wereld kijk over mijn schouder mee. Wat zou er gebeuren als dat in mijn hoofd zou gaan zitten? Daarom kom ik met deze boodschap, speciaal voor iedereen die ook moet herstellen van een zware blessure en zware tijden beleven."

"Juist tegen die mensen wil ik zeggen: 'Geloof in jezelf en stel je vertrouwen op God. Accepteer je situatie, ik weet zeker dat je het zal redden. Als ik het kan, dan kan jij het ook. Geef dus niet op", zo besluit Depay zijn boodschap. De woorden van de Nederlandse aanvaller op Instagram krijgen bijval van onder meer Ryan Babel en Lyon, terwijl ook veel fans van de aanvaller met complimenten komen.

Zie jij Memphis Depay volgend seizoen nog bij Olympique Lyon spelen?

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
2
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties