Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay uitgeroepen tot winnaar Johan Cruijff Prijs

Laatste update:

Depay reikte in zijn vierde seizoen bij PSV tot grote hoogten en was de meest waardevolle speler bij de Eindhovenaren. Met 22 doelpunten eindigde hij bovenaan de topscorerslijst en mede dankzij zijn inbreng werd PSV voor het eerst sinds het seizoen 2007/08 weer landskampioen. "Vorig jaar zat hij er al dichtbij, en nu is hij overduidelijk eerste. Hij heeft een enorme vooruitgang gemaakt", zegt juryvoorzitter Cruijff dinsdag.

Depay zelf reageert verheugd op de onderscheiding voor zijn prestaties. "Ik ben trots op het feit dat ik dit jaar niet alleen topscorer ben, maar ook talent van het jaar", geeft de vertrekkende aanvaller aan. Gedurende het Voetballer van het Jaar-gala zal hij de prijs overhandigd krijgen. Teamgenoot Georginio Wijnaldum won reeds de Gouden Schoen als beste voetballer van het seizoen 2014/15 en trainer Phillip Cocu werd onderscheiden met de Rinus Michels Award, als beste trainer.

Het is nu aan Depay om op een plek naar keuze een Cruyff Court aan te laten leggen, dat naar hem zal worden vernoemd. De laatste speler van PSV die de Johan Cruijff Prijs wist te winnen, was Ibrahim Afellay in het seizoen 2006/07. Daarna sleepten achtereenvolgens Miralem Sulejmani, Eljero Elia, Gregory van der Wiel, Christian Eriksen, Adam Maher, Marco van Ginkel en Davy Klaassen de prijs in de wacht.

Memphis Depay is de terechte winnaar

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties