Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Depay vindt scheidsrechter 'een grap' en viert vrijlating van zijn halfbroer

Laatste update:

"He don't like me fr fr (for real, for real, red.)", voegt de spits van Oranje toe, waarmee hij uiteraard bedoelt: "Hij mag me echt niet." Bij een 1-1 stand brak Depay door de Duitse defensie, nam vervolgens iets te lang de tijd, en raakte zo verwikkeld in een duel met Thilo Kehrer. Pawson kende een strafschop toe vanwege het ten val brengen van de spits van Oranje, maar draaide die beslissing na het bekijken van de beelden terug. "Hij raakt amper de bal", zei Depay al tegen de NOS over Kehrer. "Hij geeft mij een beuk, waardoor hij de bal nog raakt. Ik zette bewust nog mijn lichaam ertussen, want ik zag hem in mijn ooghoek komen. Dat hij hem dan niet geeft is jammer, want ik wil winnen."

Depay trekt woensdag met nog een socialmediapost de aandacht. De aanvaller van Barcelona staat stil bij de vrijlating van zijn halfbroer Jeffrey, die in de gevangenis zat vanwege een gewapende overval. "Gisteren was een van de gelukkigste en meest dankbare dagen van mijn leven!", aldus Depay. "Free Jeffs, eindelijk thuis! Ik worstelde meerdere jaren met het missen van mijn grotere broer, maar God gaf hem een nieuwe kans. Nu kan hij weer in het licht lopen!"

View this post on Instagram

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay)

"Ik weet dat mensen zich misschien afvragen waarom ik dit op social media breng, maar ik denk dat het belangrijk is dat mensen begrijpen dat wij als professionele atleten net zoveel worstelen als de rest van jullie, we zijn mensen en geen robots", benadrukt Depay. "Vandaag vier ik je vrijheid, broer."

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties