Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derbyvuur dooft snel door bliksemstart sc Heerenveen

Laatste update:

Voor de fans van sc Heerenveen en SC Cambuur is de onderlinge ontmoeting misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Er wordt weken naar de krachtmeting met de aartsrivaal toegeleefd en voor SC Cambuur was het daarom bijzonder zuur dat er al na een paar minuten spelen een dikke streep door het strijdplan kon. Na een goede actie van Caner Cavlan schoot Cambuur-verdediger Dammers de bal in eigen doel voor de 1-0.

SC Cambuur kreeg direct na de openingstreffer een dot van een kans via gelegenheidsspits Sander van de Streek, die de bal echter recht op keeper Erwin Mulder knalde. Aan de andere kant ontsnapte Cavlan maar weer eens; na slecht uitverdedigen van de Cambuur-defensie ging de vleugelspeler als een stervende zwaan naar het gras toen hij een schoen in de buurt van zijn gezicht kreeg. Scheidsrechter Richard Liesveld gaf dader Djavan Anderson een gele kaart en de bal ging op de stip.

De van een schorsing teruggekeerde Mitchell te Vrede, die in de spits het plekje overnam van de nu geschorste Henk Veerman, liet zich dat buitenkansje niet ontnemen. Voor de van Feyenoord overgenomen aanvaller was het zijn tweede doelpunt van het seizoen. Trainer Henk de Jong van SC Cambuur had genoeg gezien en greep in. Martijn Barto mocht in de spits gaan spelen, Van de Streek zakte terug naar het middenveld en Jamiro Monteiro mocht gaan zitten.

Na de onderbreking viel er geruime tijd weinig meer te beleven. De thuisploeg geloofde het wel en de bezoekers waren simpelweg te zwak om aanspraak te maken op een resultaat. Invaller Jack Byrne raakte met een prachtige vrije trap de kruising, maar dat was het dan ook wel.

-
Is Henk de Jong de juiste trainer voor SC Cambuur?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
1
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
17
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
11
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties