Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derde keeper plots held van Bayern: 'Genoten van iedere minuut'

Laatste update:

"Als je het seizoen start als derde keeper, dan reken je niet op veel speeltijd", aldus de 36-jarige keeper. "Maar ik ben er altijd in blijven geloven. Ik heb al veel meegemaakt in mijn loopbaan. Een wedstrijd is natuurlijk iets anders dan een training. Tijdens trainingen zitten er niet 75.000 toeschouwers op de tribune. Ik heb genoten van iedere minuut. Tijdens de warming-up had ik al een goed gevoel, de fans hebben me geweldig ontvangen. Daarom had ik vandaag negentig minuten lang plezier."

Of Starke ook volgend seizoen nog speler is van Bayern München, valt nog te bezien. "We gaan volgende week om de tafel en dan gaan we het eens rustig bekijken", besluit de ex-doelman van Bayer Leverkusen, Paderborn, MSV Duisburg en TSG Hoffenheim.

Bundesliga
Bayern München
1 - 0
Darmstadt 98

Meer nieuws

'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
6
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
16
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
3
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4
'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties