Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Derde Nederlander' bij Liverpool: 'Sinds die tijd ben ik erbij gebleven'

Laatste update:

Tijdens zijn actieve loopbaan stond Achterberg onder de lat bij NAC Breda en FC Eindhoven, waarna hij zijn loopbaan besloot bij het Engelse Tranmere Rovers. Hij ging vervolgens in Engeland zijn licenties halen. "Ik had een uitnodiging gekregen van Rafael Benítez en zijn keeperstrainer om eens bij de training van Liverpool te komen kijken, omdat ik bezig was met het behalen van mijn licenties", herinnert Achterberg zich in gesprek met Langs de Lijn En Omstreken.

"Ik heb met de keeperstrainer gesproken en, ik denk, een half jaar later belde hij of ik met hem koffie wilde drinken en over keepers wilde praten. Dat hebben we twee of drie keer gedaan en toen vroeg hij of ik aan de slag wilde gaan als keeperstrainer in de academy en bij de Onder-23", vervolgt de oud-doelman. "Toen ging Benítez weg en kwam Roy Hodgson. Zijn keeperstrainer zat nog bij Fulham en na twee trainingsweken zei hij: Ik vind je werk goed. Sinds die tijd ben ik erbij gebleven."

Achterberg heeft nu nog een contract tot medio 2019, met een optie voor nog een seizoen. "We zullen zien, je moet niet te ver vooruit kijken en gewoon je werk blijven doen. Ik heb niks te klagen", zegt hij. Achterberg maakt Mohamed Salah dit seizoen van dichtbij mee en beaamt dat de Egyptenaar een buitengewoon jaar doormaakt. "Alles wat hij aanraakt, wordt goud. Er is zelfs een liedje gemaakt en bij alles wat hij doet, worden er weer nieuwe dingen gemaakt. Het lijkt wel alsof hij de bal aan een touwtje heeft. Hij is een van de besten van de wereld."

Wie bereikt de finale van de Champions League?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties