Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derde Nederlandse club zoekt contact met management van Huntelaar

Laatste update:

De regionale omroep benadrukt dat 'veel ongewis' is rondom Huntelaar. Keuken Kampioen Divisie-club De Graafschap hoopt de spits te kunnen verleiden tot een terugkeer op de Nederlandse velden. Met Heerenveen en Twente heeft hij echter ook twee opties in de Eredivisie. Voorzitter Martin Mos van De Graafschap kondigde aanvankelijk aan dat er een gesprek zou plaatsvinden met Huntelaar, al zwakte algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp dit later af. "Klaas-Jan heeft aangegeven dat hij de komende periode tijdens zijn welverdiende vakantie rustig wil nadenken hoe hij zijn leven na dit seizoen wil invullen. Met als belangrijkste vraag: wel of niet doorgaan met voetballen."

Maandag zei Riemer van der Velde, voormalig voorzitter van Heerenveen, dat hij Huntelaar een mail heeft gestuurd met de vraag of hij wil nadenken over een terugkeer naar de club waar hij tussen 2004 en 2006 speelde. "Ik had Karel Brandsma (scout van Heerenveen, red.) namelijk aan de lijn en vroeg: 'Hoe denken jullie nou over Huntelaar?' Karel zei: 'Nou, dat zou niet gek zijn'. Dus ik heb Klaas-Jan een mailtje gestuurd: denk er nog eens over na", zei Van der Velde in de podcast Radio Camataru van FeanOnline.

Twente is volop bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. De club nam eerder doelman Lars Unnerstall transfervrij over van PSV heeft ook Virgil Misidjan zo goed als binnen. De 27-jarige aanvaller beschikt bij PEC Zwolle over een aflopend contract en lijkt donderdag te gaan tekenen in Enschede. Verder onderhandelt Twente met FC Utrecht over het langer huren van Václav Cerny, hoopt men Tyronne Ebuehi nog een seizoen te huren van Benfica én staat Richard van der Venne van RKC Waalwijk op de lijst, al is hij vanwege zijn verwachte afkoopsom niet de eerste kandidaat, aldus RTV Oost.

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties