Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derde trainer van het seizoen sneuvelt bij trainerskerkhof in Premier League

Laatste update:

Het ontslag van Pearson betekent dat Watford op zoek moet gaan naar de vierde trainer dit seizoen. The Hornets begonnen de jaargang met Javi Gracia als manager, maar de Spanjaard werd ontslagen toen Watford in september onderaan stond met een schamel punt uit acht wedstrijden. Gracia werd vervangen door landgenoot Quique Sánchez Flores, die het in zijn tweede dienstverband bij Watford volhield tot 1 december. Van de tien duels won hij er één.

In de twee daaropvolgende wedstrijden stond trainer Hayden Mullins van de Onder-23 aan het roer, waarna Pearson het vanaf 6 december overnam. Een van de hoogtepunten onder zijn leiding was een 3-0 zege op Liverpool op 29 februari: de eerste nederlaag van Liverpool in 44 competitieduels. Bij zijn komst stond Pearson op de laatste plek. Hij loodste de club naar een virtueel veilige zeventiende positie, maar moet nu toch het veld ruimen.

In totaal won hij 6 van zijn 20 competitieduels en speelde Pearson er 5 gelijk. Watford wacht een bijzonder zwaar resterend programma in de Premier League. Dinsdag treedt de club thuis aan tegen Manchester City, waarna men het seizoen volgende week zondag afsluit met een uitwedstrijd tegen Arsenal. Watford heeft een voorsprong van drie punten op nummer achttien Bournemouth en nummer negentien Aston Villa. De onderste drie clubs degraderen rechtstreeks naar de Championship.

Denk je dat Watford zich handhaaft in de Premier League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
2
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
4
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties