Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dergelijk neerbuigend gedrag past Van Ginkel niet, hij had CL kunnen spelen'

Laatste update:

Daarin zou Van Ginkel de toezegging hebben gekregen dat de situatie gaat veranderen. Valentijn Driessen, journalist van De Telegraaf, betwijfelt dat. "Trainer Filippo Inzaghi denkt aan het clubbelang. Waarom zou 'Pippo' een gehuurde speler inbrengen als hij de economische waarde van spelers in eigendom van AC Milan kan waarborgen of vergroten door ze te laten spelen of invallen", schrijft hij in zijn column.

Volgens Driessen is Van Ginkel met zijn transfer naar Chelsea 'helemaal niets' opgeschoten en had hij beter voor de weg der geleidelijkheid kunnen kiezen, bijvoorbeeld door naar Ajax te gaan. Vanwege de sterke banden tussen Vitesse en Chelsea werd hij echter min of meer gedwongen om naar Londen te verkassen. "Nu wordt Van Ginkel, weliswaar geweldig betaald, als weerloze loonslaaf heen en weer geslingerd", vindt de journalist, die de speler wel zijn keuze voor Italië verwijt.

Als 21-jarige had hij deze zomer in zichzelf moeten investeren door te kiezen voor een club waar hij iedere week aan spelen zou toekomen, oordeelt Driessen. "De verhuur aan Ajax zag hij niet zitten vanwege de Eredivisie. Dergelijk neerbuigend gedrag past Van Ginkel niet, terwijl hij bij Ajax ook in de Champions League kon spelen", stelt Driessen, die hoopt dat andere Vitesse-smaakmakers als Davy Pröpper en Marko Vejinovic lering trekken uit de situatie van hun ex-ploeggenoot.

Ben jij het eens met Valentijn Driessen?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
4
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
21
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties