Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Beetje een bozige Van Gaal, hè, als hij een naar vraagje krijgt'

Laatste update:

"Als jij had opgelet, dan had je opgemerkt: ik maak mijn opstelling pas zondagochtend bekend", zei Ten Hag op het persmoment in aanloop naar de bekerfinale van zondag tegen een verslaggever van AT5. "Dus waar wil je dan naar toe?" Ten Hag kreeg vervolgens de vraag op hij op de hoogte is van het feit dat enkele van zijn spelers meedoen aan het spel Sorare, waarbij spelers meer waard worden als ze een basisplaats hebben. Daley Blind en Davy Klaassen zouden via het spel dat Sorare heet al hebben geweten bijvoorbeeld dat Maarten Stekelenburg zondag tegen PSV de voorkeur krijgt boven André Onana.

Driessen: 'Ik vind het heel dubieus en Ajax moet onderzoek gaan doen'

De journalist is van mening dat het cryptovaluta-verhaal bij Ajax niet onopgemerkt mag blijven.Lees artikel

"Dat is een spel", antwoordde Ten Hag, die gelijk een reactie ontving van de betreffende verslaggever. "Ja, maar je kan er geld mee verdienen." De trainer van Ajax leek niet erg onder de indruk van die woorden: "Zondag kunnen we ook wat winnen: we kunnen namelijk de beker verdienen", aldus Ten Hag, die niet op de hoogte was van het cryptovaluta-verhaal rondom Blind en Klaassen. "De coach die maakt de keuzes en daar ben ik mee bezig. En ik zal die keuzes maken die in het belang van het team zijn." De journalist wierp nog op dat deze spelers meer informatie hebben dan andere spelers, maar ook dat werd door Ten Hag weggewuifd. "Nogmaals: ik weet niet waar je naartoe wil."

"Die spelers wisten dus al dat Onana niet zou spelen", zegt Derksen na het zien van de beelden van Ten Hag. "Maar het wordt een beetje een bozige Van Gaal, hè, als hij een keer een naar vraagje krijgt. Maar als hij dat bij die tabloids in Engeland doet, dan kan hij zijn lol nog op." Tafelgenote Hélène Hendriks vindt de situatie bij Ajax ook apart. "Hij geeft die opstelling zondag, maar iedereen weet eigenlijk al wel hoe het een beetje gaat lopen. Natuurlijk heb je een beetje voorkennis."

Hendriks vindt daarnaast dat Ten Hag zich op zulke momenten beter kan presenteren. "Het is een spel tussen journalisten en spelers. En dat doet hij dus totaal niet goed. En ik weet wel dat het een belangrijke week is en dat hij alles over zich heen krijgt met al die vragen en iedereen begint te prikken. Maar dan moet je juist geen gedragsverandering laten zien. En stoïcijns doorgaan." René van der Gijp verwacht niet dat de optredens van Ten Hag in de media gelijk voor problemen zullen zorgen in Engeland, mocht hij daadwerkelijk bij Manchester United tekenen.

"Maar het is ook wel lekker dat we dadelijk bij Manchester United iemand zien die wel gewoon zichzelf is", voorspelt de analist. "Want voor de rest zijn het allemaal toneelspelers: José Mourinho, Jürgen Klopp, noem ze allemaal maar op. Het zijn allemaal toneelspelers." Derksen is het daar niet helemaal mee eens: "Jawel, maar als hij zich zo opstelt, een beetje dat stugge, en hij speelt een keer gelijk. Dan ben je meteen aan de beurt. Want dan zitten ze op je te wachten."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties