Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Blunder van Van Boekel en Makkelie kost ze de WK-finale'

Laatste update:

In De Oranjewinter is de voltallige tafel het met Derksen eens: de penalty voor Lionel Messi was onterecht. De sterspeler van de Argentijnen mocht van elf meter aanleggen nadat doelman Wojciech Szczesny zijn hoofd licht had getoucheerd met de handschoen, vlak nadat Messi een mislukte kopbal inzette. Makkelie gaf aanvankelijk niets, maar Pol van Boekel riep de scheidsrechter naar de kant.

"Dan komt hij voor die tv staan om het drie keer te bekijken en dan geeft hij hem nóg", klinkt het verbaasd uit de mond van Derksen. "Op basis daarvan krijgt hij dadelijk geen wedstrijden meer." René van der Gijp richt zijn pijlen op de VAR. "Van Boekel riep hem, maar waarom? Het is een contactsport. Als je als keeper achteruitgaat en de bal net niet hebt, ja, dan raak je weleens iemand. Zolang diegene niet knock-out gaat..." Derksen voegt toe dat Makkelie de situatie nog wel had kunnen redden: "Hij hoeft toch niet als Van Boekel hem roept een strafschop te geven?"

Vincent Schildkamp oordeelt bij de collega's van WK Praat op ESPN nog harder over de rol van Van Boekel. "Even serieus...", verzucht de journalist. "Als je nou achter de knoppen zit als VAR en je geeft een strafschop voor een moment van Sczcesny, die in de nasleep van zijn actie Messi schampt... Je laat daarvoor iemand naar de zijkant komen, dan heb je er echt helemaal niks van begrepen. In Engeland zeiden ze bij de BBC massaal: 'Makkelie heeft duidelijk nooit gevoetbald.' De ironie is dat Pol van Boekel de beslissing heeft genomen, en die heeft wél gevoetbald." Laatstgenoemde speelde jarenlang profvoetbal bij VVV-Venlo en werd nadien arbiter.

Is het een blunder van de Nederlandse arbitrage?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
2
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
40
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties