Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen concludeert: 'Ajax heeft natuurlijk een ontzettende fout begaan'

Laatste update:

"De zwakste plek bij Ajax is het centrale duo", doelt hij op Perr Schuurs en Daley Blind, die daar doorgaans spelen onder trainer Erik ten Hag. Volgens Derksen heeft Ajax onvoldoende op waarde geschat hoe goed Botman afgelopen seizoen op huurbasis bij sc Heerenveen speelde. "Bij Heerenveen heeft die jongen het hartstikke goed gedaan, toen dachten ze: 'ja, dat is maar Heerenveen'. Maar hij zit nu bij Lille, doet hij het weer fantastisch. Hij is gewoon beter dan de twee die nu in het centrum staan bij Ajax. Dan doe je het toch niet goed?"

Ook Valentijn Driessen gelooft dat Botman van grote toegevoegde waarde had kunnen zijn in de Johan Cruijff ArenA. "Hij is natuurlijk linksbenig, hij zou heel makkelijk op de plaats van Daley Blind kunnen staan, dan zou die naar het middenveld kunnen", aldus de journalist van De Telegraaf. "Maar ik moet zeggen, ik had het ook niet gezien, hoor. Ik vond het een beetje een houten klaas. Jij wel, Johan?"

Derksen reageert daarop met: "Nou, bij Heerenveen viel het me op dat die jongen zo uitstekend speelde. Als je ziet wat Ajax allemaal uit Zuid-Amerika haalt, dan vraag ik me af: zitten daar mensen die dat allemaal goed kunnen beoordelen?", doelt hij op Argentijn Lisandro Martínez en Mexicaan Edson Álvarez. Derksen laat zich vaker zeer kritisch uit over de twee Spaanstalige Ajacieden.

Had Ajax Sven Botman moeten behouden?

Meer nieuws

Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
0
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
8
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
36
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties