Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen countert 'onzin'-reactie Van Breukelen: 'Dat zou ik ook zeggen'

Laatste update:

"Dat zou ik ook zeggen als ik Hans van Breukelen was", zegt Derksen donderdag in een video-item van Veronica Inside. "Het zal wel dat hij dat zegt. Ik weet dat de raad van commissarissen toch wel redelijk druk op de directie gelegd heeft dat Van Bommel ontslagen moest worden." Derksen weet dat Van Breukelen zich in de raad van commissarissen van PSV voornamelijk bezighoudt met voetbalgerelateerde zaken en daardoor meepraat over de positie van de trainer. "Als er voetbalzaken besproken worden bij de rvc van PSV dan is Van Breukelen de deskundige."

Derksen haalt de aanstelling van Roger Schmidt als nieuwe hoofdtrainer van PSV naar voren. "Het is wel toeval dat er razendsnel een vervanger, een zekere meneer Schmidt, aangetrokken is", spreekt de analist zijn verbazing uit. "Toen Van Breukelen eventjes in dienst was bij de KNVB (als technisch directeur, red.), heeft hij dezelfde Schmidt benaderd om bondscoach te worden. Dat zal volgens Van Breukelen allemaal wel onzin zijn, maar het zijn toch wel feiten."

Volgens Derksen was de positie van Van Bommel, die medio december werd ontslagen, intern onhoudbaar geworden. "Wat ze bij PSV nog het ergste vonden aan Van Bommel, is dat hij lijntjes naar de media had: alles wat binnen de club speelde, kwam via bevriende journalisten terecht in de krant. Dat vond PSV heel vervelend aan Van Bommel", zo zei Derksen maandag in Veronica Inside.

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
15
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties