Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen doet zweetband om en pakt besluit Koeman en Memphis Depay aan

Laatste update:

Memphis maakte de nodige tongen los door afgelopen donderdag met een zweetband op het veld te verschijnen tegen Canada. Ook tegen IJsland speelde de aanvaller weer met de beruchte zweetband om.

Koeman wist donderdag na het duel met Canada (4-0) nog niet o goed wat hij van de zweetband moest vinden. Zondag gaf de keuzeheer aan dat hij onaangenaam verrast werd, omdat hij pas vlak voor de aftrap wist dat Memphis met een zweetband om zou spelen.

De zweetband maakte ook bij analytici en journalisten de nodige tongen los. Zo bedacht Pierre van Hooijdonk de bijnaam 'Memphis Kyrgios', verwijzend naar toptennisser Nick Kyrgios, en liet Valentijn Driessen van De Telegraaf weten dat 'je toch op de één of andere manier moet opvallen als het als speler niet lukt'. Driessen beaamde vervolgens overigens wel dat Memphis een prima pot speelde tegen Canada.

Derksen laat op zijn beurt weten niets te zien in de keuze van Memphis. "Ik vind het wel een belachelijk zweetbandje, hoor. Het past precies bij Memphis, die heeft altijd wat bijzonders."

"Ik begrijp niet dat Koeman het toegestaan heeft, want hij heeft geen lang haar. Vroeger had je spelers met lang haar. Die hadden zo'n band, want anders ging het haar voor hun ogen hangen."

Vervolgens besluit Derksen om op aandringen van presentator Mark Baanders een vergelijkbare band om te doen. "Met mijn haar heb ik zo'n bandje nodig", besluit de analyticus lachend. "Anders vallen van ergernis alle haren voor mijn ogen als Wilfred Genee wat vraagt."

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
18
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
40
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties