Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen fileert De Boer: 'Ik vind deze bondscoach schokkend'

Laatste update:

"Ik vind deze bondscoach schokkend", benadrukte Derksen in het televisieprogramma. "Hij staat zo oppervlakkig in het leven. Je moet hem geen morele overwegingen in de mond leggen, die heeft hij namelijk niet. Eén van de grote blunders is om die man (Promes, red.) binnen te halen. Een man die bij een steekpartij betrokken was. Die moet Nederland niet gaan vertegenwoordigen in een interland. Daar moet je genadeloos in zijn. Daarnaast heb je hem als voetballer niet eens nodig."

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

"Hoe meneer De Boer omgaat met serieuze onderwerpen, dat wordt allemaal gebatalliseerd. Dat doet hij ook met Qatar", doelde Derksen op de al jarenlange omstreden keuze om het WK van volgend jaar door dat land te laten organiseren. "Zijn broer Ronald is zelfs in loondienst om dat te promoten. Ik vind dat zo armoedig. De Boer heeft het ooit goed gedaan bij Ajax, is vier keer landskampioen geworden en dan denk je dat mensen zich gaan ontwikkelen. Communiceren was nooit zijn sterkte punt."

"Hij is ten onder gegaan in Italië, in Engeland en in de Verenigde Staten. Hij is helemaal niet gegroeid. Het is alleen maar gestuntel. Ik vind het geen boegbeeld van de KNVB. Ik vind het teleurstellend hoe hij zich gedraagt." Tafelgenoot Dick Advocaat wist niet of hij Promes wel of niet zou hebben meegenomen naar het toernooi. "Ik vind het moeilijk om iets daarover te zeggen. Ik denk dat De Boer meer weet dan wij", stelde de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal.

Derksen zette ook vraagtekens bij de keuze van Promes om deze week, enkele dagen voor aanvang van het EK, een interview aan het Algemeen Dagblad te geven. "Als hij dan zegt dat hij onschuldig is, dan kun je klok erop gelijk zetten dat De Telegraaf met een heel ander verhaal zal komen. Dat vind ik een interessanter verhaal dan een lullig interviewtje in het Algemeen Dagblad."

-

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
0
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
9
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties