Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen fileert 'huilverhaal' Ten Hag: 'Dat hoor ik alleen als het tegenzit'

Laatste update:

"Het verhaal van de blessures slaat helemaal nergens op", stelt Driessen in niet mis te verstane bewoordingen. "Ten Hag kon het ook niet beargumenteren, anders zou hij dat wel gedaan hebben. Dat overvolle programma gaat hij nu iedere keer als een excuus gebruiken." Driessen zet zijn mening verder kracht bij. "Ze hebben lekker getraind in Qatar en de KNVB stelt alles voor ze in het werk, de competitie wordt desnoods omgezet. In de TOTO KNVB Beker spelen ze in de eerste twee rondes niet. Ze zijn in de winterstop naar Qatar geweest."

Erik ten Hag: 'Rugnummer Carel Eiting zegt wel wat over mijn plannen met hem'

Tafelgenoot Johan Derksen deelt de mening van Driessen over Ten Hag. "Je weet dat als je op meerdere fronten strijdt en je komt verder, dan krijg je die overbelasting." Derksen draagt terloops een oplossing aan voor Ten Hag. "Dan moet hij niet meer trainen, die Engelsen zijn daar veel slimmer in, die trainen nauwelijks." De analist vindt het zwak dat de Ajax-trainer zich achter een overvol programma verschuilt. "Dat hoor ik alleen als het tegenzit. Als ze gewoon winnen is het nooit een probleem."

Ten Hag is verder van mening dat Ajax behoorlijk is benadeeld tegen Chelsea (4-4), in de groepsfase van de Champions League. Arbiter Gianluca Rocchi deelde twee rode kaarten uit aan Ajax, dat een 1-4 voorsprong zag verdampen en nu verder moet in de Europa League. Derksen legt deze aanklacht echter ook snel naast zich neer. "Ajax heeft ook weleens de wind mee gehad. Ze hebben niet voor niets de bijnaam 'Lucky Ajax'. Daar hoor ik ze toch ook niet over klagen."

Erik ten Hag moet het overvolle schema inderdaad niet als excuus gebruiken

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
1
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
1
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
3
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties