Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen gelooft uitleg Talpa niet na verdwijnen van gedeelte Veronica Inside

Laatste update:

"Het schijnt een technisch probleem te zijn geweest en het staat er nu gewoon weer op", reageert presentator Wilfred Genee voor de camera van De Telegraaf. Derksen lijkt die uitleg niet te geloven. "Nee, dat trek ik in twijfel", aldus het Veronica Inside-boegbeeld, dat zich 'schaamt' voor de boycot. "Dat beleidsbepalers van een groot media-imperium zich opgefokt gedragen, omdat een mevrouw uit Rotterdam een afwijkende mening verkondigt", doelt hij op Algemeen Dagblad-columnist Angela de Jong, die te kritisch zou zijn geweest op programma's van Talpa.

"Ik vind het een complete afgang", aldus Derksen, die contact zocht met Talpa-baas John de Mol. "Ik heb het hem per mail laten weten. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik heb er geen last van, want wij hebben dat helemaal afgedekt. Wij kunnen alles roepen, maar ik vind het zó onvolwassen dat grote mensen een mevrouw die een columnpje schrijft in de ban doen. Dan kun je je toch niet voorstellen dat je opgegroeid en groot geworden bent in de mediawereld?" Talpa liet weten 'dat sommige media in toenemende mate op ongefundeerde wijze roddels, achterklap en valse beeldvorming verspreiden' en geeft die media geen informatie meer over de eigen projecten.

De naam van De Jong viel niet in de verklaring. Door de boycot kon Algemeen Dagblad-journalist Dennis Jansen maandag niet aanwezig zijn bij de laatste uitzending van Veronica Inside, maar Genee twijfelt niet aan de journalistieke onafhankelijkheid met het nieuwe dagelijkse programma VI Vandaag in aantocht. "We hebben nog steeds dezelfde voorwaarden als in ons eerste contract en daarin staat dat we volledig onafhankelijk zijn, dus journalistiek hebben wij volledige vrijheid en daar kan niemand zich tegenaan bemoeien."

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties