Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen haalt uit naar Koeman: 'Schandelijk en onbetrouwbaar'

Laatste update:

Koeman zei zondag bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports dat de uitspraken van Hoogma 'een beetje ongelukkig' waren. "Dat hoort niet zo en daar heb ik het wel even over gehad met hem. Je geeft ergens voeding aan iets wat niet interessant is. Ik kreeg toen ik aantrad als bondscoach de vraag of ik opening van zaken moest geven, maar een leugentje om bestwil doe ik ook weleens een keer." Derksen vindt het onbegrijpelijk dat de bondscoach van het Nederlands elftal niet eerlijk is geweest.

"Dit is complete onzin wat hij uitkraamt. Hij neemt Hoogma kwalijk dat hij de waarheid zegt en dat hij zit te liegen is goed", zegt Derksen, die ingaat op de woorden van Koeman, die zei dat Hoogma met zijn uitspraken 'voeding gaf aan iets wat niets voorstelt'. "Maar dat was voor hem wel zo belangrijk om het in het contract op te laten nemen. Want hij is zo geobsedeerd door Barcelona, zijn grote droom, dat weten we. Dat je zoiets in je contract op laat nemen mag, maar zeg dat dan eerlijk. Je hoeft het niet uit jezelf te zeggen, maar als een journalist ernaar vraagt, ga er dan niet om liegen. Mensen in de politiek worden gestraft voor leugens. Zijn publieke functie is vergelijkbaar met een politieke functie. Hij is het boegbeeld van een heel grote maatschappelijke organisatie. En als hij zomaar mag liegen als het hem uitkomt, dan mag iedereen in die organisatie liegen en bedriegen want hij is de man die het voorbeeld geeft."

"Ik vind dat hij op zijn vingers getikt moet worden", aldus Derksen. "Hij realiseert zich niet wat voor functie hij heeft bij de KNVB. Ik vind het schandelijk en onbetrouwbaar. Hij wil het nu bagatelliseren en doet het af met een leugentje om bestwil." Derksen vindt dat Koeman Oranje dankbaar moet zijn. "Hij moet zich realiseren dat hij als coach best beschadigd was geraakt bij Everton. Dankzij de fantastische lichting bij het Nederlands elftal kan hij wel eens een heel interessante kandidaat voor Barcelona worden. Zeker als hij straks op het EK met die jonge garde gaat schitteren, dan is zijn droom werkelijkheid geworden dankzij het Nederlands elftal."

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
10
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
57
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties