Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Heel dom dat Ajax hem niet onmiddellijk tot directeur benoemt'

Laatste update:

"Bij Ajax staat op iedere positie nu een lichtgewicht", oordeelt Derksen vrijdagavond hard in Vandaag Inside. "Dat is niet Ajax-waardig, wat er staat." Vervolgens krijgt ook de clubleiding kritiek van hem te verwerken. "Ze gedragen zich ook niet als een beursgenoteerd bedrijf. Want bij een beursgenoteerd bedrijf kunnen aandeelhouders hun vinger opsteken." René van der Gijp is meer verbaasd over het feit dat Keje Molenaar voorlopig buiten de deur wordt gehouden door de rvc van FC Volendam, ook al gaat voorzitter Jan Smit binnenkort het gesprek aan met het orgaan.

Keje Molenaar
"Waar slaat dat dan op bij Volendam met die Keje Molenaar?", vraagt de analist zich hardop af. "Waar slaat dat op? Dat zijn Volendammers onder elkaar." Derksen denkt te weten wie de kwade genius is bij de laagvlieger. "Een zekere Kras junior (lid van de rvc, red.) schijnt dat allemaal tegen te houden. Dat heb je met die onderlinge verhoudingen, want het is allemaal familie van elkaar en hier en daar ook een tikje inteelt. Dan heb je dat soort problemen, terwijl je je handen moet dichtknijpen met Keje Molenaar. Dat is een hele verstandige jongen, 64 jaar en zijn werkzame leven een beetje gehad. Die heeft heel veel voetbalervaring, maar ze vinden het nu weer een probleem dat hij op een lijn zit met die trainer (Wim Jonk, red.)."

"Maar de trainer van Volendam, vind ik, heeft een van de beste voetbalvisies van dit land. Dat was de enige die bij Ajax zijn poot stijf hield", verwijst Derksen naar het vertrek van Jonk als hoofdopleidingen bij Ajax in 2015 na onenigheid met de directie en Johan Cruijff. "Toen wilden ze allemaal andere dingen gaan doen en is hij principieel vertrokken. Dat vind ik dus een heel goed koppel. Sterker nog, ik vind het heel dom van Ajax dat ze Keje Molenaar niet onmiddellijk tot directeur van Ajax benoemen. Dan heb je een directeur die bij een beursgenoteerd bedrijf past."

Voorlopig geen Ajax
Molenaar gaf zondag in Goedemorgen Eredivisie van ESPN aan dat hij inderdaad wil toetreden als vice-voorzitter van Volendam. Over een technische functie bij Ajax wist hij niets. "Ik heb niet met Ajax gesproken. Ik kreeg wel via via allemaal op- en aanmerkingen en hints. Maar ik heb niet rechtstreeks contact gehad met Ajax." Hans Kraay junior wilde vervolgens van Molenaar weten of hij te horen heeft gekregen of de clubleiding in Amsterdam denkt aan de invulling van 'een belangrijke functie'. "Ja, dat hoor ik. Maar ik ben nooit rechtstreeks door Ajax benaderd", herhaalde Molenaar nog maar eens.

Vind jij ook dat Ajax Keje Molenaar moet aanstellen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties