Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen hekelt keuze Makkelie: 'Daar staat de doodstraf op homoseksualiteit'

Laatste update:

Derksen onthult dat Makkelie liefst 10.000 euro kon bijschrijven na zijn avontuur afgelopen weekend in Saudi-Arabië. De flamboyante analist vindt echter dat het de scheidsrechter had gesierd als hij niet was afgereisd naar het land en wijst daarbij op diens vermeende geaardheid. "Naar verluidt is scheidsrechter Danny Makkelie homoseksueel. Dat vind ik totaal niet relevant", begint Derksen maandagavond bij Veronica Inside.

"Hij gaat echter om de haverklap een wedstrijd leiden in Saudi-Arabië voor heel veel geld. Dat gunnen Jaap Uilenberg en de Nederlandse scheidsrechterscommissie hem blijkbaar. Maar in dat land staat de doodstraf op homoseksualiteit. Als je hand in hand loopt, krijg je 450 stokslagen op het marktplein", stelt Derksen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vanavond VAR bij de wedstrijd Al Fateh vs Al Nassr // Scheidsrechter Hategan uit Roemenië // Saudi Professional League // Saudi Arabië. Tonight VAR in the match Al Fateh vs Al Nassr // Referee is Hategan from Romania // Saudi Professional League // Saudi Arabia. #var #saudiprofessionalleague #saff #videoreferee

Een bericht gedeeld door Danny (D.D.) Makkelie (@dannymakkelie) op

"Dan denk ik: Makkelie, als je nou enig karakter had, dan zou je zeggen: die tien ruggen wil ik wel in mijn zakken steken, maar die ga ik niet in zo'n land halen. Een homofiele scheidsrechter gaat niet naar het ergste land tegen homofielen ter wereld", zo betoogt Derksen, die het naar eigen zeggen 'in het verhaal relevant vindt' om de vermeende geaardheid van Makkelie ter sprake te brengen. "Ik vind het opzienbarend dat hij daar naartoe gaat."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties