Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Hij is een bejaarde man met een ontzettend grote mond'

Laatste update:

"Nou, kijk, we kunnen toch niet eeuwig bij die Louis langskomen", geeft Derksen te kennen. "Louis is een bejaarde man met een ontzettend grote mond. Zijn grote last is zijn zelfoverschatting. Hij heeft het als coach hartstikke goed gedaan. Maar als er problemen zijn, moeten we naar een nieuwe generatie die het moet oplossen. Over twee jaar hebben we hetzelfde probleem en dan roepen we weer: 'Louis!' Tja, het houdt een keer op met Louis."

Hans Kraay junior zei in de vroege uitzending van De Oranjezomer al dat hij niet enorm enthousiast is over de eventuele komst van Van Gaal. "Ik heb me verplaatst in Nico-Jan Hoogma, die maakt een verschrikkelijk slechte indruk. Hij zei dat hij een baas wil, dat is heel denigrerend naar Frank de Boer. Maar hoeveel bazen blijven er over? Louis van Gaal? Henk ten Cate? Dan ben ik toch bang dat ze gaan voor Van Gaal, die al een aantal jaar niks heeft gedaan. Heel veel spelers vinden hem de beste trainer met wie ze gewerkt hebben, maar we willen toch onze voetbalfilosofie niet verloochenen? Aanvallend voetbal? 4-3-3?"

"Dat 4-3-3 vind ik onzin, dat ligt aan de spelers die je hebt", reageerde Derksen. "Hoe langer ik erover nadenk: we moeten niet iedere keer als er een probleem is bij de stokoude Van Gaal, Advocaat of Hiddink terechtkomen. We moeten naar de generatie van de vijftigers. Cocu en Van Bronckhorst hebben als voetballer een fantastische staat van dienst. Ze hebben op hun leeftijd de levenservaring om het over te nemen. We moeten ze de kans geven en hun tekortkomingen op de koop toenemen. Frank de Boer had technisch én verbaal gezien tekortkomingen."

"Als je denkt dat Van Bronckhorst nog niet de leidinggevende kwaliteiten heeft, moet je er een sterke teammanager naast zetten die hem ondersteunt. Een jongen met zijn voetbalcarrière moet de visie hebben om de spelers op de juiste plek te zetten", vervolgde Derksen. René van der Gijp sloot zich hier niet direct bij aan: "Van Bronckhorst, Cocu en De Boer hebben mij niet geïmponeerd. Ook niet als ze op televisie zijn en erover praten. Het is nietszeggend. Van Gaal imponeert door zijn cv. Dick (Advocaat, red.) ook."

"Je moet die jongen de kans geven om zo'n cv op te bouwen. Als voetballer heeft hij een geweldige cv. Hij heeft Feyenoord in een hele moeilijke periode gehad. Hij durfde onsympathieke maatregelen te nemen. Als je Kuyt bij Feyenoord eruit durft te halen, durf je ook Memphis eruit te halen", reageerde Derksen. Pierre van Hooijdonk noemde Henk Fraser recentelijk als mogelijke bondscoach. "Ik vind Henk Fraser een prima jongen, hij doet het goed bij Sparta", aldus Derksen. "Maar ik weet niet of Henk geschikt is voor het Nederlands elftal. Ik weet ook niet of hij ongeschikt is voor het Nederlands elftal. We zullen een keuze moeten maken uit die generatie. We moeten van die oude mannen af."

Ben jij het met Johan Derksen eens?

Meer nieuws

Ajax meldt komst van nieuwe keeper met status van toptalent
0
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
8
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties