Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Hoe kan hij een uur álles verkeerd doen en niet gewisseld worden?'

Laatste update:

Koopmeiners werd overigens pas na 79 minuten afgelost door Marten de Roon. Ook rechtervleugelverdediger Denzel Dumfries viel uit de toon, voegt Van der Gijp toe. "Ik vind Dumfries het beste als hij er komt, maar nu stond hij er al. Hij staat twintig meter van de cornervlag af. Hij moet komen, met die power. Nu is de bal bij Daley Blind en dan staat hij al bij die tegenstander."

"Het probleem is ook nog dat Dumfries ruimte laat vallen voor de counter van de tegenstander", zegt Derksen, die Ecuador daar diverse malen van zag profiteren. De analist zet vraagtekens bij de coaching van Louis van Gaal en zijn assistenten. "Er zitten wat ex-internationals op dat bankje..." Van der Gijp: "Iemand heeft dat gezegd. Dat doet Dumfries toch niet uit zichzelf? Het slaat nergens op."

Van der Gijp maakt zich geen zorgen over het puntenverlies van Oranje in de groepsfase, omdat de oud-rechtsbuiten ervan uitgaat dat Nederland moeiteloos wint van Qatar. "En het waren geen lekkere jongens om tegen te voetballen. Ze hadden er echt zin in. Maar waar ik me wél zorgen over maak is het invallen van Memphis Depay. Dat ging nergens over, terwijl dat een speler is die ons dadelijk verder moet brengen. Daar schrik ik dan wel van. Ook zorgelijk is hoe Steven Bergwijn speelde. Die raakt geen knikker, die jongen. Van die twee moeten we het dadelijk hebben..."

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
27
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
6
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties