Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Hoe kan zo'n man in godsnaam 1,4 miljoen per jaar verdienen?'

Laatste update:

Derksen zet meer vraagtekens bij de huurdeal. "En waarom neemt Twente hem?", aldus de analist in het praatprogramma. "Want hij heeft overal waar hij gezeten heeft bewezen dat hij het niet waarmaakt. Ik vond hem bij PSV vroeger ook al niks. In Engeland (bij Swansea City, red.) heeft hij het niet gemaakt, bij Feyenoord niet. Hoe kan zo'n man in godsnaam 1,4 miljoen euro verdienen?"

René van der Gijp is het met Derksen eens. "Bizar dat je hem dat geeft voor twee jaar. Die heeft de laatste vier jaar geen goede wedstrijd gespeeld." Wilfred Genee voegt toe dat Narsingh transfervrij overgenomen werd van Swansea City en dat daarom budget was voor een hoog salaris. "Dan zal Feyenoord een deel van het salaris blijven betalen waarschijnlijk", zegt Derksen daarop nog.

Ook Marcos Senesi, centrumverdediger van Feyenoord, passeert de revue in de talkshow. "Die verhalen over die Senesi, vind ik leuk, tegen Ajax (1-0 verlies) na de rust was hij goed, maar voor de rest is het ook geen geweldenaar, hoor", zegt Valentijn Driessen. Ook Derksen is niet overtuigd van Senesi. "Henk Timmer is zijn makelaar, die pusht hem steeds, maar het is een heel normaal centraal verdedigertje, hoor, niks bijzonders. Kijk: hij heeft een Italiaans paspoort, waardoor hij makkelijk te verkopen is. Het is geen speler die opschuift naar het middenveld en mee gaat voetballen."

Dat laatste was ook Van der Gijp opgevallen. "Hij levert veel ballen in, hij levert veel ballen in!", aldus de oud-rechtsbuiten. "Ook naar waar helemaal geen Feyenoorder staat. Heel vaak dat ik denk: wat ben je nou aan het doen, joh."

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
49
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties