Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Ik denk dat ze bij Ajax dolblij zijn dat ze dat eikeltje kwijt zijn'

Laatste update:

"Ik las dat Ajax dat goed gedaan heeft, hè, met Promes. Verkocht voor 8,5 miljoen euro, en dat bedrag kan nog oplopen tot 11 miljoen euro", zo bracht presentator Wilfred Genee de transfer van de voormalig Ajacied ter sprake. "Dat is best wel aardig inderdaad", vond Valentijn Driessen. "Ze hebben hem natuurlijk wel gekocht voor bijna zestien miljoen. Maar als je kijkt naar die mogelijke veroordeling, dan is dit uitstekend." René van der Gijp voegde daar bovendien aan toe dat de club twee jaar lang 'plezier' aan Promes heeft beleefd, al is Derksen het daar duidelijk niet mee eens.

"Ik weet niet of je dat zo kan stellen, René. Ik denk dat ze bij Ajax dolblij zijn dat ze dat eikeltje kwijt zijn", stelde Derksen. "Met Ziyech speelde hij wel oké, omdat hij toen goede ballen kreeg bij de tweede paal. Maar je wil toch niet iemand hebben die op Ibiza zijn vrouw in elkaar slaat en vervolgens bij een steekincident betrokken is? Dan moet je toch zeggen: weg met die gozer. Ajax moet toch de handen dichtknijpen dat ze die gozer nog voor die prijs hebben weten te slijten", besloot de analist stellig. "Ja inderdaad, daarom nemen ze het verlies natuurlijk", voegde Driessen eraan toe.

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Promes de overstap maakt naar Spartak, waar hij eerder tussen 2014 en 2018 onder contract stond. Volgens De Telegraaf heeft Ajax het risico op een eventuele veroordeling van de aanvaller volledig bij de Russen weten te leggen. Mede daarom noemde de krant het transferakkoord een 'werelddeal'. "Ik kijk terug op een mooie periode", liet Promes zelf weten. "Vooral het eerste seizoen. Dat is iets heel bijzonders. Ik ben vooral dankbaar dat ik de kans heb gehad om het hier weer te laten zien."

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
25
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
338
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties