Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Ik denk dat zijn medespelers bij Oranje hem een gekkie vinden'

Laatste update:

Weghorst laat zich persoonlijk begeleiden door fysiektrainer Richard van Beek, mental coach Remco Visscher, een personal bodycoach én een sportpodotherapeut. "Weghorst heeft een hele eigen technische staf bij zich, ook nog allemaal mensen die zich gaan profileren, nu hij in het Nederlands elftal speelt", zei Derksen. "Zo van: dat hebben wij op ons geweten, dat hij zo ver gekomen is. Ik word er altijd een beetje misselijk van. Er is een meneer uit Winterswijk (mental coach Visscher, red.), die eist al die successen op, die zorgt dat hij drie keer per dag zoveel calorieën binnenkrijgt, en zijn rust krijgt en zo. Waar hebben we het over, jongens?"

Meer: Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: ‘Had een sensatie kunnen worden’

"Weghorst doet net of het iets verschrikkelijks is, voetballen", vervolgde Derksen. "Daarom is die jongen ook zo gespannen. Alles wat hij doet, is eigenlijk overdreven. Iedere reactie is overdreven. Godsdienst zit in zijn hoofd: overdreven. Alles is overdreven. Ik houd van gedreven en gepassioneerd, maar hij slaat door met alles. En dan krijg je ook in zo'n elftal dat je een beetje een gekkie wordt. Ik denk wel dat ze zo over hem denken, ja, voetballers kennende."

René van der Gijp denkt dat Weghorst tegen Tsjechië geen basisplaats zal hebben. "Frank de Boer laat Weghorst natuurlijk niet spelen", stelde de oud-rechtsbuiten. "Hij is met Luuk de Jong zijn breekijzer kwijt. Ik bedoel: hij houdt Weghorst achter de hand om het laatste kwartier iets te forceren. Want anders moet je het met Matthijs de Ligt doen. En dat is niet handig. Dus hij houdt Weghorst, nu De Jong weg is, gewoon voor de laatste tien minuten of het laatste kwartier."

Wim Kieft zou dat heel verstandig vinden. "Waarschijnlijk zullen die gasten (Tsjechië, red.) heel verdedigend spelen", wist de oud-spits. "Dan heb je ook niet zo heel veel aan een speler als Weghorst. Je kan wel zeggen dat hij een aanspeelpunt is, maar dat gaat je nooit lukken als er zoveel verdedigers staan. Je kan wel denken dat hij die ballen een kwartier vasthoudt, maar dat doet hij eigenlijk al nooit. Ik vind hem eigenlijk helemaal niet zo'n goed aanspeelpunt. Als je die beperkingen hebt, die had ik zelf ook, dan kom je in principe weinig aan de bal, zolang het 0-0 is en ze blijven zo staan. Dan ben je veel meer gebaat bij zo'n Donyell Malen, die in staat is om dan toch ergens een metertje te vinden. Memphis Depay kan dat natuurlijk ook, dus het zou ook heel onlogisch zijn om met Weghorst te spelen."

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties