Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen is keihard na Feyenoord: 'Het is gewoon een hele slechte speler'

Laatste update:

"Die kan er geen reet van, zou hij bij Excelsior een basisplaats hebben?", vraagt Derksen zich hardop af. Bozeník kwam dit seizoen tot tien optredens voor Feyenoord, zonder doelpunten of assists te leveren. "Het is gewoon een hele slechte speler. En wie die man nou gescout heeft? Ik geloof niet dat hij door Frank Arnesen (technisch directeur, red.) is gescout." Overigens was Arnesen al in dienst van Feyenoord toen Bozeník in januari 2020 werd binnengehaald. Derksen vervolgt: "Het is wel zo: Dick Advocaat heeft vanaf de eerste dag gezegd: 'Daar heb ik niks aan.' En dat werd hem toen kwalijk genomen, maar het is een waarheid als een koe. Want hier heb je niks aan. Nu niet, en nooit niet."

Ook is Derksen kritisch op Arnesen, die onlangs in de media zei dat 'het roer om gaat' bij Feyenoord. "Ik word ook een beetje beroerd van die interviews met Arnesen, want de journalisten zijn nu Arnesen in de reet aan het kruipen, want daar moeten ze weer een paar jaar mee werken. 'De nieuwe koers. Arnesen gaat het allemaal anders doen, met een andere trainer.' Dan denk ik: maar hoe zou Dick Advcoaat thuis nu al die onzin lezen? Want met andere woorden zeggen ze eigenlijk dat het niet goed gaat nu. En ik vind dat Dick Advocaat het fantastisch gedaan heeft. Op zijn manier, hè. Dat 'totaal anders gaan doen', dat is totaal afhankelijk van hoeveel geld er is. Zonder geld kun je geen betere spelers kopen."

Derksen noemt het verder 'verstandig' dat Feyenoord ver wil gaan om het contract van Steven Berghuis te verlengen. "Dat is verstandig, want eigenlijk is Feyenoord totaal overgeleverd aan de vorm en het humeur van Berghuis. Als die jongen goed in zijn vel zit, dan voetbalt hij goed en is heel Feyenoord goed. Als hij een van zijn offdays heeft, dan kan Feyenoord er helemaal niks van. Dus hij bepaalt eigenlijk helemaal in zijn eentje het niveau van Feyenoord. Hij heeft last van stemmingswisselingen, en in een groepsproces zijn dat lastige mensen, want je weet nooit hoe hij ervoor staat. Advocaat gaat dan zeggen dat hij geweldig gespeeld heeft. Dat doet zo'n jongen goed. Want als Advocaat heel voorzichtige kritiek heeft, dan is hij de hele week chagrijnig. Daar is hij niet tegen bestand, dat kan zijn ego niet hebben."

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
3
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
14
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
4
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties