Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Je wilt mij toch niet zeggen dat hij een boegbeeld voor Ajax is?'

Laatste update:

"Dat is de erfenis van Cruijff", stelt Derksen over het functioneren van het bestuur. "Die heeft altijd gezegd dat Ajax het Bayern München-systeem moest kopiëren, met goede oud-voetballers in de directie die voetbalverstand hebben. Met Marc Overmars loopt het als een tierelier." Toch is de analist nog steeds niet onder de indruk van algemeen directeur Edwin van der Sar, op wie hij doorgaans kritisch is. "Die zal zijn werk best goed doen. Maar je wilt mij toch niet zeggen dat het een boegbeeld voor Ajax is?"

Hélène Hendriks durft niet te zeggen of Van der Sar zijn werk bij Ajax goed doet. "Het is ook makkelijker werken als de club goed presteert. Dat doet Ajax al een aantal jaren. De miljoenen stromen binnen. Er is natuurlijk ook veel gebeurd, zoals het incident met André Onana en het niet inschrijven van een speler (Sébastien Haller voor de Europa League, red.). Misschien verbloemen de prestaties van Ajax dat een beetje, al kan ik niet helemaal beoordelen hoe hij het doet."

Derksen vraagt zich tevens af of Erik ten Hag er goed aan zou doen om Ajax na dit seizoen te verlaten. De oefenmeester heeft laten doorschemeren open te staan voor een nieuwe uitdaging, al is hij daar niet naar op jacht. "Als je een Nederlandse trainer bent, is Ajax natuurlijk een prachtige club om voor te werken. Als je wint, dan ben je de koning. Verlies je, dan wordt het geaccepteerd, omdat we een veel kleinere begroting hebben dan de tegenstanders. Maar als hij een stap maakt, moet hij met het mes op de keel presteren. Dan mag je niet verliezen. Of dat nou zo'n feest is..."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
1
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - Feyenoord
0
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Almere City FC
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - PSV
0
PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties