Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'

Laatste update:

"Ik communiceer niet via Instagram en ik kijk er ook niet op", gaf Berghuis zondag voor de camera van ESPN aan. "Kijk, ik blesseer hem niet expres. Ik wens hem het allerbeste. Misschien heeft hij een beetje pech gehad. Maar dat is ook voetbal, het hoort erbij. Sorry."

"Ik denk dat de perschef van Ajax even moet zeggen: 'Jongen, ga jij maar even niet naar die interviews, je zegt alleen maar domme dingen.'", steekt Akyol van wal.

"Hij heeft de slachtofferrol aangenomen", reageert Derksen. "Maar die voetballers moeten eens uitgelegd krijgen wat journalistiek inhoudt. Hij zegt bijvoorbeeld: 'Die mensen kennen mij niet.' Nee, daardoor kunnen ze objectief oordelen."

"Als je iemand namelijk heel goed leert kennen, dan verdwijnt ook de objectiviteit", vervolgt de Snor. "Het is heel goed dat de mensen die recensies over voetbal schrijven weinig contact met de spelers hebben, want anders krijg je voor de één een zwak en voor de ander wat minder."

De tackle waarvoor Berghuis een rode kaart ontving wordt bij de discussie betrokken. "Hoe kan je nou, ook als je die jongen achteraf ziet, volhouden dat je geen overtreding hebt gemaakt?", vraagt Akyol zich af. "Dan mankeert er iets aan je hoofd."

"Het is een recidivist", haakt Derksen in op zijn tafelgenoot. "Hij heeft zoiets geks twee keer per seizoen. Dan slaat hij op tilt en als hij op tilt slaat dan is hij ontoerekeningsvatbaar. Ik zie ook aan zijn hoofd dat hij het vreselijk vindt dat hij nu met wat mindere voetballers moet gaan spelen. Hij loopt vaak met zijn hoofd te schudden over het niveau", besluit de voormalig linksback.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
35
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
27
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties