Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen kraakt 'referaat' van Arman Avsaroglu over Advocaat en Feyenoord

Laatste update:

"Die mensen speelden echt heel slecht. Maar dat vonden ze zelf ook. Dat is niet hun norm. Dat dwingt Feyenoord wel af. Het grote verschil is dat zowel Senesi als die Oostenrijkse jongen (Gernot Trauner, red.) in de middencirkel spelen. Dat is dertig meter verder vooruit dan het was", zo begon René van der Gijp in het programma Veronica Inside over de wedstrijd tussen Feyenoord en IF Elfsborg. Derksen noemt Feyenoord vervolgens 'best een aardig elftalletje'.

"Ik zat in de auto en heb de wedstrijd daardoor via de radio gevolgd. Ik heb me zo ontzettend geërgerd aan die radioverslaggever met die Marokkaanse naam", wees Derksen op Avsaroglu. "Welbespraakte jongen, hij doet het niet zo slecht. Maar hij heeft dan een heel referaat. Ze spelen tegen het tweede elftal van Alblasserdam, hè. Daar lopen ze overheen en dan concludeert hij dat Advocaat het hartstikke slecht gedaan heeft bij Feyenoord. Dat vind ik een beetje goedkoop."

"Dan zit er in de studio mevrouw Van Trigt (Annette van Trigt, presentatrice van het programma Langs de Lijn, red.), die zit daar niet omdat ze wat kan, maar omdat ze getrouwd is met de baas van de NOS. Dus ze mag ook presenteren en herhaalt dat als papegaai. Die twee hebben daar Advocaat zitten afmaken, terwijl hij het in die jaren bij Feyenoord uitstekend gedaan heeft", vervolgde Derksen. Presentator Wilfred Genee wees op het feit dat Feyenoord onder de nieuwe trainer Arne Slot en met Gernot Trauner in het hart van de verdediging verder naar voren speelt.

"Dit is een aanpassing die nog werkt tegen slechte tegenstanders. Maar ik vraag me af of je niet met 6-0 op je kloten krijgt als je zo tegen PSV en Ajax gaat spelen", reageerde Derksen. "Feyenoord doet het hartstikke goed, hoor. Maar deze tegenstander zou niet van IJsselmeervogels winnen. Ze hebben het nog niet zwaar gehad. Feyenoord is van het niveau van Heerenveen, Groningen en Twente. Het sfeertje is goed en de nieuwelingen hebben zich heel goed aangepast. Laten we blij zijn dat het beter gaat. Maar het is niet zo dat het lek boven is en Feyenoord ineens meedoet."

Meer nieuws

Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
9
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
10
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties