Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen noemt zes personen van wie Ajax onmiddellijk afscheid moet nemen

Laatste update:

Maandag kwam het KPMG-rapport naar buiten dat Ajax aanvroeg naar aanleiding van de commotie over de transferzomer die Sven Mislintat leidde. "Het leukste wat ik vandaag heb gelezen is dat die Mislintat (ethisch, red.) geen verkeerde dingen gedaan heeft", zei Derksen maandag.

Daaruit kon Derksen een dag na de historische uitslag bij Feyenoord - Ajax (6-0) slechts één conclusie trekken. "Dan kunnen we alleen maar constateren dat hij er geen kut verstand van heeft! Hij heeft gewoon de verkeerde spelers gekocht."

Derksen ziet slechts één oplossing voor Ajax. "Ik denk dat je tot de conclusie moet komen dat die hele RvC een geweldige schop onder hun hol gegeven moet worden." Momenteel nemen Michael van Praag (voorzitter), Leo van Wijk, Danny Blind, Annette Mosman, Cees van Oevelen en Georgette Schlick zitting in die RvC.

"Zij hebben toegestaan dat Maurits Hendriks kwam, toegestaan dat Mislintat kwam... vervolgens alle verkeerde beslissingen genomen en alle verkeerde spelers gekocht."

Ook bij het maken van de keuze voor een hoofdtrainer ging Ajax volgens Derksen flink de mist in. "Ze hebben de fout gemaakt om Peter Bosz, de enige met kwaliteiten, niet te nemen." De huidige PSV-trainer liet een jaar geleden blijken open te staan voor Ajax, maar de Amsterdammers hapten niet toe.

Kritiek op KPMG-rapport


De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) noemde het KPMG-rapport over Mislintat al 'broddelwerk' en ook Derksen is zeer kritisch. "Het is ook weer een rapport gemaakt door advocatenkantoor KPMG..." Valentijn Driessen vult aan. "In opdracht van Ajax..."

"Als jij een rapport laat maken dat niemand mag lezen, alleen de commissarissen Leo van Wijk en Michael van Praag - en Ajax is degene die betaalt - dan krijg je het rapport dat je wil."

"Het is verschrikkelijk, al die rapporten", vindt Derksen. "Die bureau's verdienen er heel veel geld aan, maar ze hebben helemaal geen bevoegdheid om mensen onder ede te ondervragen. Je kunt ze alles wijsmaken, en dat wordt trouw opgeschreven, want dan hebben ze een rapport."

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
14
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
38
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties